За ѕиркачите

Знам дека со години ме читате и се правите дека не ме разбирате. Ова е мој личен Блог на кој ги бележам моите песни и моите размислувања во врска со нив.Моја лична интима.На ѕиркачите, особено на оние кои долги години пишуваат поезија сакам да им порачам нешто. Кога ваша песна ќе се најде отпечатена на страната на okno.mk иако претходно сте отпечатиле збирка поезија од овој или оној издавач, само тогаш ќе ви честитам за вашата поетска мајсторија. За мене поезијата е во најголем дел мајсторија. Имајте убава вечер. 🙂

 

Image result for писање

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промени )

Connecting to %s