Daily Archives: Јули 1, 2017

Гол како вистина

Соблечен сум гол како вистина се оцртуваат годините на градиве ги бројам и на секоја има по една вина. Се исправам божем гневен па глумам невин насмеан и ги барам патеките на твоите прсти во мојата проседа коса а таму … Continue reading

Posted in Uncategorized | Напишете коментар