Daily Archives: Јули 5, 2017

Менует

Менует Златно зајдисонце. Денес се` посакав и нешто што сум изумил. Животот малце ме потчукна под коленото, не претерувај ми вели остави нешто и за утре. Чекорот ме предупреди прв, со зборовите полека ќе ја стигнеш таа те чека, иако … Continue reading

Posted in Uncategorized | Напишете коментар