Daily Archives: Јули 9, 2017

Дадаистична

Дадаистична Спакуван ни е животот под планина во мало градче сосем малограѓански. Низ чешмите ниту збор мокар по некоја капка за стаорец или птица Портите отворени во исчекување на божемен стратешки дијалог со самите себе. Поезија без ѕидови тавани и … Continue reading

Posted in Uncategorized | Напишете коментар