Daily Archives: Јули 13, 2017

Јас ве читам и вие знаете дека е така…

Јас ве читам и вие знаете дека е така, зашто јас оставам секогаш пишан траг, дали е насмевка или поздравче со рака, како неважна комета на небесниот мрак. Годиниве десет под кој се криевте праг, божем во потрага по изгубената … Continue reading

Posted in Uncategorized | 3 Коментари